Palvelut

Kauneimmat kutsut, kiitoskortit ja kuvitukset elämäsi tärkeimpiin hetkiin.

Anne-Mari toteuttaa kauniita kutsuja ja kustomoituja painotuotteita:

Kuva: A-M Lampela

Moderni kalligrafia

Sanan ”kalligrafia” etymologia tulee vanhasta kreikan kielestä ja tarkoittaa suorana käännöksenä ”kaunis kirjoitus”. Kalligrafian alalajeja on useita, joista tunnetuimmat ja vanhimmat tyylilajit ovat Copperplate ja Italic. Moderni kalligrafia on näihin verrattuna vapaampaa ja persoonallisempaa. Modernissa kalligrafiassa saa näkyä tekijän persoonallisuus. Sääntöjä ei ole. Mihin kalligrafian palveluita voi käyttää? Jos haluat painettuihin kutsuihin ripauksen ylellisyyttä, on kalligrafia loistava valinta! Voit tilata minulta palvelun osana kutsujen suunnittelua tai jo valmiiden kutsujen kustomointiin! Jos haluat juhliisi kauniin ja viimeistellyn lopputuloksen, tämä palvelu on juuri sinua varten.

Kuva. A-M Lampela

Graafinen suunnittelu

Graafisen suunnittelun palvelut tarkoittaa logo-, käyntikorttien- ja yrityksen visuaalisen ilmeen suunnittelua. Suunnittelun alussa lähden auna liikkeelle Sinun toiveistasi: mitä haluat viestiä asikkaallesi, minkälainen värimaailma kuvastaa yrityksesi alveluita parhaiten. Voi olla, että haluat hyvin yksinkertaisen ja selkeän ilmeen tai sitten rakastat runsautta ja yksityiskohtia. Suunnittelun alussa käymme läpi nämä asiat ja sen jälkeen alkaa luova työ. Mieti aluksi, mitä haluat ja kerro ajatuksesi ja toiveesi lopputuloksesta, niin minä hoidan loput!

Kuvitus: A-M Lampela. Julkaisija: Karto Oy

Kuvituspalvelut

Tarvitsetko visuaalista lisämaustetta yrityksellesi tai onko sinulla työn alla projekti, joka kaipaa visuaalisuutta? Toteutan kuvituksia niin digitaalisilla ohjelmilla, kuten Photoshopilla, Illustratorilla kuin perinteisimilläkin tekniikoilla, eli piirtäen ja maalaten. Toteutan ja toimitan yhden kuvituksen työprojekteja sekä suurempia kokonaisuuksia. Kauniiden ja visuaalisesti laadukkaiden kuvitusten avulla saat yksilöllistä ilmettä, eikä siihen sijoittaminen ole taloudellisesti suurta. Jos pienellä kuvalla saadaan ihmeitä aikaan, kun puhutaan visuaalisesta näkyvyydestä ja yksilöllisyydestä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri Sinun näköisesi kokonaisuus!


Luodaan kaunista,
kirjoitetaan käsin!

Anne-Mari


Kauneimmat kutsut,
viimeistellyt paperituotteet,
sydämellinen palvelu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: