Tekijä tuotteiden takana: Anne-Mari

Hei!

Hienoa nähdä sinut täällä!

Nimeni on Anne-Mari Lampela, ja toimin luovan alan yrittäjänä. Perustin toiminimeni A-M Lampela syksyllä 2017. Tarjoan Sinulle laadukasta ja hyvin monipuolisia graafisen suunnittelun, kuvituksen, kalligrafian ja luovan suunnittelun palveluita.

Tarvitseeko yrityksesi logon, käyntikortin, esitteen tai tuotekuvakokonaisuuden joka jää mieleen ja etenkin: kestää aikaa? Autan sinua näkyvyydessä suunnittelemalla yritystunnuksen, joka kuvaa yrityksesi palveluita selkeästi ja näyttävästi.

Yritykseltäni voit tilata kaikki paperiset painotuotteet joko suunniteltuna ja painovalmiina tiedostoina sähköpostiisi tai valmiina paperituotteina kotiisi. Kutsu- ja kiitoskortit, kustomoidut onnittelukortit, adressit, diplomit, käyntikortit, esitteet… Ihan kaikki!

Hallitsen modernin kalligrafian taidon joten paikkakortit ja nimikoinnit, monogrammit sekä kirjekuorien tekstaukset luonnistuvat. Kädenjälkeni lopputulos on kaunis sekä elegantti.

Käsissäni pysyy myös meikkisiveltimet: olen tehnyt seitsemän vuoden ajan meikkejä morsiuspareille, uutisankkureille, studiokuvauksiin, vanhojentansseihin, pikkujouluihin, sisä- ja ulkokuvauksiin sekä aikuisten naisten ehostuksia pyöreille juhlapäiville.
Rakastan tehdä ehostuksia, joten meikkauspalvelut ovat luonnollisena osana yritystoimintaani.

Taidevälineiden verkkokauppani palvelee osoitteessa
https://holvi.com/shop/amlampela/
Kaupasta löydät laadukkaimmat työvälineet kalligrafiaan ja askarteluun.
Valikoimassa on myös ylelliset kirjekuoret ja korttipohjat.

Luodaan kaunista, kirjoitetaan käsin! Anne-Mari

Koulutukseni:

ylioppilas, Oulun aikuislukio, 2021 (Kauppahuone Candelinin stipendi menestymisessä äidinkielen ylioppilaskokeessa sekä positiivisen oppimisympäristön luomisessa)

yrittäjän ammattitutkinto, OSAO / Rastor Oy, 2018

graafinen suunnittelija, Helsinki Design School, 2017

kosmetologi, OSAO, 2015

tuotesuunnittelun artesaani; ohjaustoiminta, Kankaanpään Opisto, 2009

Taitoni:

Yrityksemme kantaa ylpeänä Design from Finland -merkin käyttöoikeutta.
%d bloggaajaa tykkää tästä: