Kohti kesää ja monia juhlan aiheita

Istun aamukahvilla. Ulkona sataa hiljalleen vettä, mikä vie pihan viimeiset lumipeitteet mukanaan. Pian kukkapenkeistäni nousee kevään ensimmäiset ilahduttajat: krookukset ja tulppaanit. Viime viikolla vierailin Helsingissä ja siellä molemmat kukkalajit olivat jo täydessä loistossaan, mutta meillä täällä Oulussa niitä saadaan odottaa vielä hetki.

Tällä viikolla olen tehnyt kuvaussuunnitelmaa kalligrafia-verkkokurssin kuvauksia varten. Olen suunnittelut tätä verkkokurssia yli vuoden, ja toimiva runko on valmis. Suunnitellut kuavukset alkavat elokuussa ja olen kovin innoissani! Olen odottanut tätä pitkään. Samalla mietin, että olisi hyvä tarjota kalligrafia-kursseja myös lähiopetuksena, sillä oppiminen on aina parempaa vuorovaikutuksessa. Kumpaa sinä suosit: kotona opiskelua omaan tahtiin vai lähikursseina?

Toukokuu on aikaa, jolloin monissa kodeissa valmistaudutaan juhlakauteen. Pian valmistuneet kukitetaan ja uudet ylioppilaat saavat painaa lakin päähänsä. Työpöydälläni on tällä hetkellä ylioppilaskutsujen lisäksi syntymäpäiväkutsujen suunnittelua. Ihanaa, kun ihmiset kokoontuvat jälleen yhteen! Jos sinulla on edessä juhlat ja pähkäilet, että tilaatko kutsut ammattilaiselta vai tekisitkö ne itse, lue vinkkini alta!

Käsinkirjoitettu teksti antaa kauniin ja uniikin ilmeen

Kutsujen suunnittelijana haluan antaa sinulle vinkkejä, jotka auttavat sinua suunnittelussa. Ota huomioon ainakin nämä asiat: 1.) Ilmoita kutsussa selkeästi aika ja paikka. 2.) Lähetä kutsut ajoissa, sillä juhlaviikonlopun aikana useimmat vieraat ovat kutsuttuja myös toisiin juhliin ja aikataulutus on heille helpompaa kun kutsut saapuvat ajoissa. 3.) Jos sinulla on juhlissasi teemaväri, voit hyödyntää sitä kutsuissa: älä valitse edullisinta valkoista paperia, vaan satsaa hieman enemmän ja tee hyvä ensivaikutelma kutsun avulla. 4.) Jos tulostat kutsun ja käytät tekstissä tietokonefonttia, luo ripaus uniikkia ilmettä käsinkirjoittamisen avulla: voit esimerkiksi allekirjoittaa kutsun käsin (ylioppailden kutsun allekirjoittavat vanhemmat, sillä he kutsuvat vieraat lapsensa juhliin) tai merkitse aika ja paikka käsinkirjoittamalla. 5.) Lisää kutsuun tai kirjekuoreen pieni yksityiskohta, mikä viimeistelee kutsun. Se voi olla pieni asia, mutta sillä on suuri vaikutus! Esimerkiksi kaunis nauha kutsun taitekohtaan tai sinetti kuoreen antaa juuri sen viimeisen silauksen, mikä erottaa kutsun muista!

Sinetit viimeistelevät kutsukuoret. Osta helposti kiinnittyvät sinetit verkkokaupastani

Jos haluat tilata kutsut valmiina, muista minut! Autan sinua mielelläni luomaan kauneimmat kutsut juhliisin. Ota yhteyttä tästä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: