Vuosi 2022!

Havahduin tänään siihen, että edellinen blogipostaukseni on todella ollut viime vuoden maaliskuussa! Kuinka aika onkaan mennyt niin nopeasti, etten ole ehtinyt kirjoittamaan tänne mitään! Toisaalta, viime vuosi oli kyllä niin hektinen että moni asia jäi taka-alalle.

Eniten aikaa vei yritystoiminnan ohella aikuislukio ja kirjoitukset keväällä ja syksyllä. Palkinto puristuksesta odotti joulukuussa, kun sain painaa päähäni valkolakin. Kirjoitin ylioppilaaksi 2,5 vuodessa ja nopea tahti tuntui välillä stressaavaltakin. Kerron enemmän aikuislukiosta ja kirjoituksista keväämmällä, sillä kirjoitukset jatkuvat vielä ylimääräisten aineiden ja korotusten osalta tämän vuoden. Jos sinulla on jotain erityistä mitä haluaisit tietää lukio-opinnoista aikuisiällä, niin laita kysymyksiä rohkeasti tulemaan kommenttikenttään! Kerron mielelläni kokemuksiani ja jaan vinkkejä, joista voi olla apua muillekin.

Tänä vuonna haluan viedä yritystoimintaani jälleen eteenpäin. Kun perustin toiminimeni vuonna 2017 en tehnyt kovinkaan tarkkoja suunnitelmia yrityksen kehittämisen suhteen. Ajattelin, että asiat varmasti loksahtavat kohdalleen jotenkin ”itsestään”. Nyt, kohta viisi vuotta myöhemmin ymmärrän suunnitelmallisuuden tärkeyden. Kun suunnittelee asiat huolellisesti ja kartoittaa aikataulun, asiat etenevät ihan eri tahdissa!

Mitä haluan tältä vuodelta? Haluan opettaa kalligrafiaa! Haluan suunnitella sellaisen kokonaisuuden, mikä palvelee mahdollisimman monia kalligrafiasta kiinnostuneita harrastajia oppimaan ja kehittymään. Haluan luoda kurssipohjan, jonka avulla tekniikka on helppo oppia käytännönläheisin neuvoin ja oman käsialan kehittäminen on myös suuressa roolissa.

Odotan innolla tätä vuotta. Minulla on niin paljon ideoita! Vietän vielä kaksi viikkoa lomaa (yksi lomaviikko on takana) ja juuri tämä aika on rentoutumista varten myös siksi, että ajatukset siirtyvät pois kaikesta arkisesta ja uudet ideat saavat tilaa kehittyä! Mitä ajatuksia ja toiveita sinulla on tälle vuodelle?

Kuva, jonka otin tänä aamuna. Ensimmäinen lomaviikko takana, kaksi edessä. Nyt saan rentoutua ja levätä. Jätän taakseni kaikki viime vuoden kiireet ja kiitän itseäni siitä, että jaksoin vaikka välillä tuntui haastavalta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: