Lämpimästi tervetuloa uusille kotisivuilleni!

Hei! Hienoa nähdä sinut täällä!

Nimeni on Anne-Mari Lampela. Olen luovan alan yrittäjä. Perustin yritykseni A-M Lampela Oulussa syksyllä 2017. Pian alkaa siis neljäs vuosi yrittäjänä. Aika menee nopeasti!

Yritykseni tarjoaa graafisen suunnittelun, modernin kalligrafian palveluita sekä meikkauspalveluita.

Yritykseltäni voit tilata kaikki paperiset painotuotteet joko suunniteltuna ja painovalmiina tiedostoina sähköpostiisi tai valmiina paperituotteina kotiisi. Kutsukortit, kiitoskortit, kustomoidut onnittelukortit, addressit ,diplomit, käyntikorit, esitteet… Ihan kaikki! Hallitsen modernin kalligrafian taidon, joten paikkakorttien ja nimikoinnit, monogrammit sekä kirjekuorien tekstaukset luonnistuvat varmasti ja lopputulos on kaunis sekä elegantti.

Käsissäni pysyy myös meikkisiveltimet: Olen tehnyt seitsemän vuoden ajan meikkejä morsiamille ja sulhasille häihin ja ulkokuvauksiin. Olen toiminut maskeeraajana ankkureille uutislähetyksissä sekä toiminut meikkitaiteilijana studiokuvauksissa. Rakastan tehdä meikkauksia, joten meikkauspalvelut ovat luonnollisena osana yritystoimintaani.

Uudistin kotisivuni, jotta Sinun on helppo löytää yritystomintani kaikki palvelut samasta osoitteesta.

Uudistuneiden sivujen myötä aloitan myös blogin pitämisen. Se toimii vapaana kirjoituspohjana ja aiheet ovat luovan yrittäjän arjesta sekä työprojekteista. En ole pitänyt aiemmin blogia, joten on kiehtovaa aloittaa jotain uutta!

Toivottavasti viihdyt seurassani!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: